End of Contract

Voltooi uw voorstel tot aankoop

De zes stappen van de aankoop van uw wagen

Bedankt voor uw interesse!

Uw reis om uw voertuig over te nemen gaat verder. Om deze reis verder te zetten, moet je kiezen wie er gaat rijden.

 

Vul de contactgegevens van de koper in

Wie gaat het voertuig kopen?

Hebt u "uzelf" of "een familielid of kennis" aangevinkt?

Bezorg ons dan de volledige contactgegevens van de koper van het voertuig, en een scan/foto van de voor- en achterzijde van zijn of haar identiteitskaart. Zo kunnen we de Know Your Customer-controle* uitvoeren. Deze controle is namelijk verplicht voor alle financiële entiteiten van de Group BNP Paribas Fortis.

Hebt u "een bedrijf" of "de huurder" aangevinkt?

Gelieve de contactgegevens van het bedrijf of de huurder in te vullen en een bankafschrift toe te voegen. Zo kunnen we de Know Your Customer-controle* uitvoeren. Deze controle is namelijk verplicht voor alle financiële entiteiten van de Group BNP Paribas Fortis.

Aanspreking
Huidig adres

We hebben nu enkel nog een aantal gegevens nodig over de onderneming. Gelieve deze zo volledig mogelijk in te vullen.

Adres van de onderneming
Heeft uw onderneming activiteiten of vestigingen in of met één van de zes gesanctioneerde landen/regio’s (Cuba, Iran, Syrië, Krim, Sebastopol, Noord-Korea)?
In welk land vindt de hoofdactiviteit van uw Belgische onderneming plaats? Met andere woorden: in welk land genereert uw Belgische entiteit de hoogste omzet?
Uit hoeveel personen bestaat de onderneming?

Vermeld hieronder de mandataris van de onderneming. Deze persoon dient geregistreerd te zijn in de Kruispuntbank van Ondernemingen of in het Belgische Staatsblad. Vul alsook zijn/haar geboortedatum en functie binnen de onderneming in. Belangrijk! De mandataris hieronder vermeld dient de raamovereenkomst te ondertekenen.

Vermeld hieronder twee mandatarissen van de onderneming. Deze personen dienen geregistreerd te zijn in de Kruispuntbank van Ondernemingen of in het Belgische Staatsblad. Vul alsook hun geboortedatum en functie binnen de onderneming in. Belangrijk! Eén van de mandatarissen hieronder vermeld dient de raamovereenkomst te ondertekenen.

Slechts één bestand.
1 MB limiet.
Toegelaten bestandstype: pdf, doc, docx, png, jpg.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wat nu verder?

Wanneer we alle informatie hebben ontvangen, kunnen we een verkoopsovereenkomst sturen naar de koper. Hij of zij moet dat document ondertekend naar ons terugsturen. Meer info vindt u in onze FAQ (als het antwoord op "Ik heb Arvals offerte voor de overname aanvaard. Wat moet ik nu doen om de overname rond te maken?").

 

Vragen?

Wij staan voor u klaar! Bel naar 02 240 01 99 of stuur een e-mail naar usedcar@arval.be. We helpen u met plezier verder.

 

Wat is de Know Your Customer-controle?

De Know Your Customer-controle (KYC) is een controle die elke financiële instelling moet uitvoeren vóór ze een product of dienst levert aan een consument of bedrijf. Als deel van Groep BNP Paribas moeten we bij Arval die controle uitvoeren voor we het voertuig kunnen leveren en factureren.

Het doel van de controle is de klant beter te leren kennen en te vermijden dat we zakendoen met kwaadwillige of criminele organisaties (bv. fraude, geld witwassen, terrorisme,...). Concreet houdt KYC in dat we een identiteitscontrole uitvoeren en nagaan in welk land u belastingplichtig bent en activiteiten uitoefent.

 

 

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.