Silver EcoVadis Medal

Arval België ontvangt de Silver EcoVadis Medal

Arval 22 Apr 2022

Arval België, mobiliteitsoplossingenbedrijf en marktleider op de Belgische autoleasing markt heeft een zilveren medaille ontvangen van EcoVadis. Met dit resultaat behoort Arval België tot de top 25% bedrijven met een EcoVadis beoordeling.

 

In april 2022 behaalde Arval België de beste score tot op heden. Voor deze prestatie heeft de leasemaatschappij een Silver EcoVadis Medal ontvangen. Hiermee bewijst Arval België dat het zich inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, een onderwerp dat centraal staat in de strategie ‘Arval Beyond’.

 

Klimaatverandering en duurzame ontwikkeling zijn nog nooit zo’n belangrijke actuele thema's geweest voor de automobielsector en de mobiliteitsspelers. Sinds 1991 concentreert Arval België zich op langetermijnverhuur van wagens met diensten. Sinds de lancering van de nieuwe strategie Arval Beyond, wil het mobiliteitsbedrijf verder evolueren, met de hulp van de teams, met de steun van de BNP Paribas Group, en in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) van de Verenigde Naties. Arval België helpt klanten bij hun energietransitie, met als belangrijkste missie: duurzame mobiliteitsoplossingen aanbieden.

 

"Arval België kijkt nog meer naar de wereld van morgen. We zetten ons in voor de toekomst. Of dit nu via energietransitie, groene mobiliteit of maatschappelijk verantwoord ondernemen is. Onze medewerkers, klanten, bestuurders en partners verwachten dat we voorop lopen. Want het is onze verantwoordelijkheid om een positieve impact te hebben op alles wat we doen."

- Laurent Loncke, general manager Arval België

 

EcoVadis is ‘s werelds grootste en meest betrouwbare leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven. Het beheert een online samenwerkingsplatform waarmee bedrijven een beoordeling kunnen krijgen voor hun MVO-prestaties door de evaluatie van hun beleid, acties en resultaten, evenals bijdragen van externe professionals en externe belanghebbenden. Bedrijven worden beoordeeld aan de hand van zeven indicatoren verdeeld over vier thema's: arbeids- en mensenrechten, milieu, ethiek en duurzame inkoop.

Lees meer Toon minder