Brochure Fiscale

Arval's Fiscale Brochure 2021

Fiscaliteit 2021

Arval houdt de maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit nauwlettend in de gaten. Nieuwe technologieën, elektrificatie van autoparken, strengere reglementering, auto’s in de steden, de evolutie van eigendom naar gebruik, opkomst van een circulaire economie, de behoefte aan de bescherming van het milieu, enzovoorts.

Onze rol gaat hierin dan ook veel verder dan louter operationele of financiële leasing. Wij willen onze klanten eenvoudige, vlotte, totale en perfect op hun behoeften afgestemde mobiliteitsoplossingen aanbieden. Het is onze ambitie om onze klanten te begeleiden tijdens al hun verplaatsingen, ongeacht de mobiliteitsoplossing of het motortype dat ze nodig hebben en ongeacht hun levensfase.

Daarom hebben we onze slogan 'We care about cars. We care about you.' veranderd in 'For the many journeys in life'. Deze nieuwe slogan was de eerste stap in onze nieuwe strategie 'Arval Beyond'. Alle werknemers van Arval zijn merkambassadeurs. Ze dragen deze nieuwe identiteit uit en stellen oplossingen voor die gekoppeld zijn aan deze nieuwe positionering.

Ook willen wij onze impact op het milieu verminderen, duurzame energiebronnen gebruiken en onze klanten en leveranciers stimuleren om de CO2-voetafdruk van hun autoparken te verkleinen. Duurzame ontwikkeling maakt integraal deel uit van het DNA van onze onderneming en is geïntegreerd in onze dagelijkse activiteiten.

Aangezien fiscaliteit voortdurend evolueert en een grote impact heeft op de mobiliteit, geeft Arval een overzicht van alle fiscale regels voor de diverse mobiliteitsoplossingen in een fiscale brochure.

Download

Fiscale Brochure
Nederlandstalige brochure
Download hier de Nederlandstalige Fiscale Brochure 2021
Fiscale Brochure

Download

Fiscale Brochure
Franstalige brochure
Download hier de Franstalige Brochure Fiscale 2021
Fiscale Brochure

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

  • Bel naar het nummer 02 240 01 99
  • Stuur een e-mail (onderwerp: fiscale brochure) naar info@arval.be
Lees meer Toon minder