the journey goes on

ARVAL LANCEERT ‘THE JOURNEY GOES ON’ OM TE BEANTWOORDEN AAN DE NIEUWE VERWACHTINGEN VAN BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN IN HET POST-COVID-19-TIJDPERK

Innovatie 19 May 2020

ARVAL LANCEERT ‘THE JOURNEY GOES ON’ OM TE BEANTWOORDEN AAN DE NIEUWE VERWACHTINGEN VAN BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN IN HET POST-COVID-19-TIJDPERK

the journey goes on' voor bedrijven en voor particulieren

Arval, gespecialiseerd in operationele leasing en een toonaangevende mobiliteitsspeler, past haar aanbod voortdurend aan en speelt proactief in op de behoeften van bedrijven en particulieren op het gebied van mobiliteit. Arval lanceert nu een uitgebreid aanbod dat speciaal is ontworpen voor de periode na Covid-19 om haar klanten te ondersteunen bij de gevolgen van de pandemie en vooral om hen te helpen hun bedrijf opnieuw op te starten en weer aan de slag te gaan met veilige, milieuvriendelijke en voordelige mobiliteitsoplossingen.

Bij de start van de Covid-19 crisis nam Arval de nodige stappen haar klanten en bestuurders te helpen het hoofd te bieden aan de impact ervan. Nu de maatregelen in veel landen waar Arval actief is, worden opgeheven, zien we snelgroeiende trends op het vlak van mobiliteit: hogere verwachtingen op het gebied van desinfectie en bescherming, massaal telewerken, grootschalig gebruik van thuisbezorgingsdiensten en behoefte aan alternatieve mobiliteitsoplossingen. Om haar klanten, zowel ondernemingen (van grote internationale bedrijven tot kleinere kmo's en zelfstandigen) als particulieren te ondersteunen, lanceert Arval nu haar nieuwe aanbod "The Journey Goes On".

“Enkele maanden geleden veranderde Arval haar slagzin naar “For the many journeys in life”. Meer dan ooit zijn we ervan overtuigd dat het onze missie is om onze klanten, hun bestuurders en particulieren te helpen de nieuwe reis te starten waar we allemaal mee bezig zijn. Zij vragen allemaal om meer flexibiliteit en meer veiligheid. Wij willen er voor hen zijn en daar draait het dan ook om bij “The Journey Goes On”, vertelt Alain Van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval.

In de huidige context is een eigen auto de beste optie om veilig te reizen. Die moet betaalbaar, en gemakkelijk en snel te krijgen zijn. Dit zijn de troeven van The Journey Goes On voor zowel particulieren als zelfstandigen:

  • Vanaf 7,99 EUR per dag voor een nieuwe auto, (beperkte voorraad – inclusief: belastingen, onderhoud, schadedekking en verzekeringen – exclusief: winterbanden, brandstof en bijstand)
  • Een supersnelle levering: levering binnen enkele weken (veel auto’s in voorraad)
  • 100% van thuis uit: bestel uw auto vanuit uw zetel en laat hem thuis leveren
  • Daarnaast is er in Europa een grote voorraad van meer dan 3.000 tweedehandsauto's van Arval beschikbaar om aan te kopen

Een groeiend aantal particulieren en professionals/kleine bedrijven kiest voor operationele leasing voor hun auto's, omdat deze oplossing geen aanbetalingen of grote contante investeringen vereist. Ook verschaft het gemoedsrust, omdat het verschillende diensten omvat. Gezien de huidige situatie en met ons The Journey Goes On-aanbod is leasing meer dan ooit een logische oplossing in deze onzekere tijden. Volgens Arval zullen steeds meer mensen willen profiteren van deze veilige en handige oplossingen voor hun mobiliteit.

Het The Journey Goes On-aanbod is er ook voor bedrijven en berust op drie belangrijke pijlers om aan hun specifieke behoeften te voldoen:

  • Wij willen NÚ een auto!: Flexibele en snelle autoleaseoplossingen om bedrijven te helpen hun bedrijf opnieuw op te starten: een grote voorraad gedesinfecteerde auto's die voor slechts een paar maanden meteen geleaset kunnen worden, speciaal aangepast voor pendelaars en werknemers die zich veilig willen verplaatsen. De optie ‘personeelsrotatie’ zorgt voor een veilige en regelmatige wissel van bestuurder voor dezelfde auto (wekelijks of langer).
  • Leasing van elektrische fietsen als een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor het dagelijks woon-werkverkeer. Voor werknemers die tot 15 km van hun werk wonen, is een elektrische fiets een van de gezondste en meest duurzame mobiliteitsopties om naar het werk te gaan.
  • Onze activiteiten zijn aangepast om te voldoen aan de social-distancingregels en de veiligheid van de bestuurders te garanderen: auto ophalen en leveren aan huis of kantoor, onderhoud op locatie, autodesinfectie.

Arval heeft haar klanten altijd ondersteund wanneer ze geconfronteerd werden met uitdagingen. Zodra de verschillende landen maatregelen namen, stond het bedrijf klaar om haar klanten in moeilijkheden te helpen door onder andere aan te bieden hun contracten te herzien, en dan vooral door ze te verlengen. Het The Journey Goes On-aanbod is ontworpen met dit in het achterhoofd. Het aanbod voor particulieren is ook beschikbaar voor de bedrijven die hun werknemers een alternatieve mobiliteitsoplossing willen aanbieden zoals het leasen van een e-bike of elektrische auto – een van Arval's belangrijkste expertisegebieden.

Het The Journey Goes On-aanbod wordt eerst geleidelijk gelanceerd in de acht grootste regio’s van Arval (Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Polen en België) en daarna verder uitgebreid naar alle landen waar Arval actief is. In alle regio’s is het aanbod specifiek afgestemd op de lokale omstandigheden en voorschriften.

Lees meer Toon minder