Arval opens Mobility Hub in the Netherlands

Arval opent Mobility Hub in Nederland

Arval 2 Apr 2019

Het bestaande Nederlandse pand van Arval langs de A27 is uitgebreid met de Arval Mobility Hub. De Mobility Hub is één van de, door Arval onlangs aangekondigde, vier Arval Hubs wereldwijd. Arval’s mobiliteitspropositie wordt in dit innovatieve kenniscentrum gedeeld.

Het pand, wat oorspronkelijk als discotheek bedoeld was, heeft haar werknaam behouden: the disco, Arval’s centre for discovery, innovation, service, connectivity and outstanding people. Inspiratie en connectiviteit vormen de rode draad binnen de Mobility Hub. Met een oppervlakte van bijna 2.700 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, toont de Mobility Hub de visie van Arval op de mobiliteit van nu en in de toekomst. Aan de buitenzijde van de nieuwe vleugel schittert “the disco” in groene neonverlichting. Door een 3-deling biedt het pand onderdak aan een innovatief kenniscentrum, de kantoren van het small business en Private Lease en een auditorium. In het moderne kenniscentrum worden visueel Arval’s producten en diensten getoond. Dit gaat van lease voor korte tot lange periode, van private lease tot Arval Car Sharing, van elektrisch vervoer tot bedrijfsvoertuigen en van Arval Mobility Card tot Arval Active Link. De ”City of the Future”-whitetable is ook onderdeel, waarbij op een interactieve manier een visuele beleving is gecreëerd over toekomstige mobiliteit.

Aangrenzend aan het kenniscentrum zijn de kantoren van small business en private lease gevestigd. Door de verhuizing van deze kantoren naar the disco wordt er beter ingespeeld op de klantbeleving en –benadering van private lease. Met moderne flexibele werkplekken en rustige kleurelementen is het een werkplek van deze tijd. Het auditorium, met haar duurzame materiaalgebruik en speelsheid in lagen, heeft de beschikking over een groot scherm, bijbehorende akoestiek en biedt plaats aan 150 personen. Kortom, het is een moderne ruimte voor het faciliteren van conferenties, seminars en/of productpresentaties.

Lees meer Toon minder