Nexios

Nexios IT leaset 28 Mercedes EQA’s (EVs) bij Arval België via BNP Paribas Fortis

Samenwerking 12 Jan 2022

Overschakelen van thermische naar elektrische voertuigen is een belangrijke stap voor elk bedrijf. En één van de prioriteiten van Arval is om klanten te helpen en adviseren tijdens deze overgang. Zo sloot Nexios IT - een bedrijf uit Vilvoorde - een leaseovereenkomst af voor 28 Mercedes EQA’s bij Arval België. Eind 2021 werden deze elektrische auto’s geleverd bij Nexios IT.

Om alle partijen te bedanken, wilde Bart Rutten, CEO van Nexios IT, van de overhandiging van de 28 prachtige Mercedes EQA's aan zijn medewerkers een sterk en gezellig moment maken.

 

Julie Vandenbroeck, Business Manager, Arval België: Dit dossier is een uitstekend voorbeeld van een mooie samenwerking tussen Arval België en BNP Paribas Fortis. Nexios IT is al jaren een trouwe klant van BNP Paribas Fortis. CEO Bart Rutten kent Arval al lang en waardeert onze aanpak. Zijn betrokkenheid en die van zijn werknemers maakte het uiteraard gemakkelijker. En aangezien Mercedes al vijftien jaar het 'huismerk' van Nexios IT is, was de keuze voor het volledig elektrische EQA-model een no-brainer. Bovendien sluit dit ook naadloos aan binnen Arval Beyond en onze herziene EV-strategie. Tegen 2025 willen we over alle Arval-landen 700.000 geëlektrificeerde voertuigen leasen.’

Bart Rutten, CEO Nexios IT, vult aan: ‘Duurzaamheid is het leidende principe bij Nexios IT. Wij geloven sterk in verantwoord ondernemen, waarbij we aandacht hebben voor de werknemers, de economie en het milieu. Dit wordt weerspiegeld in alles, van de materialen die we kopen - zoals gerecycleerd papier - tot de bedrijfsauto's, natuurlijk. Elektrische voertuigen zijn beter voor onze planeet. Daarom besloot Nexios IT zijn vloot van 86 bedrijfswagens duurzamer te maken. De overgang is begin 2021 van start gegaan en wij hopen het proces volgend jaar te kunnen afronden. Voor deze overgang leek het logisch beroep te doen op BNP Paribas Fortis en Arval België. Samen hebben ze ons geholpen onze vloot duurzamer te maken met auto’s die perfect aansluiten op onze behoeften, en verdere stappen te zetten naar een groenere wereld.’

Elke dag wordt er gewerkt aan een duurzame en digitale economie. Bij Arval België en BNP Paribas Fortis zijn we erg trots om aan de zijde te staan van deze gepassioneerde en inspirerende ondernemers.

Lees meer Toon minder