Corporate Social Responsibility

Arval herbevestigt haar positie als leider in duurzame mobiliteit met de publicatie van haar MVO-verslag van 2022

Arval 21 Apr 2023

Arval, een wereldleider in full-service leasing en duurzame mobiliteitsoplossingen, presenteert de 2022-editie van haar jaarlijkse MVO-verslag, terwijl ze halverwege de 'Arval Beyond'-strategie is.

Arval is verheugd om het Duurzaamheidsrapport van 2022 te delen.

Cover Arval Sustainability Report 2022

Sinds de lancering van het strategische plan ‘Arval Beyond' in 2020 hebben we ernaar gestreefd om duurzaamheid te integreren in alle facetten van ons bedrijf.

De uitdagende context die wordt gekenmerkt door de verstoorde energie- en halfgeleidersector en de klimaatproblematiek, hebben de noodzaak om duurzame mobiliteit te versnellen meer dan ooit versterkt.

- Alain van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt de kern van de 'Arval Beyond'-strategie. Sinds de lancering ervan is in drie jaar tijd enorme vooruitgang geboekt, waardoor Arval een erkende partner voor duurzame mobiliteit is geworden.

- Karen Brunot, Chief Sustainability Officer van Arval Group

 

In het verslag van dit jaar zijn er enkele nieuwe elementen om te benadrukken: onze doelstelling om tegen 2025 350.000 BEV's in onze leasevloot te hebben, en een pagina gewijd aan energietransitie. We hebben er ook voor gezorgd dat initiatieven van alle landen in het verslag vertegenwoordigd zijn.

Download en lees hieronder direct het Arval Sustainability Report 2022 (enkel in het Engels).

Lees meer Toon minder