Smiling people with a textbox "Press Release"

Verandering in het managementteam van Arval België

Arval 14 Feb 2023

Arval, een wereldwijde toonaangevende speler in full service autoleasing en nieuwe duurzame mobiliteitsoplossingen, kondigt de benoeming aan van Dan Boiangiu tot General Manager van Arval België. Hiermee wordt hij de opvolger van Laurent Loncke, die recent benoemd werd tot nieuwe General Manager van BNP Paribas Fortis Retail Banking.

 

(c) Bepublic Group

 

Dan Boiangiu zal zijn nieuwe functie als General Manager van Arval Belgium opnemen op 1 maart 2023. Dan kwam in 2006 bij Arval en na een succesvolle periode als commercieel directeur werd hij in 2014 General Manager van Arval Roemenië. In 2021 werd hij directeur van het Arval International Business Office. In deze functie gaf Dan leiding aan een uniek, multicultureel en meertalig team van internationale experts op het gebied van wagenparkbeheer, om de grote strategische internationale klanten van Arval te ondersteunen in hun behoeften op het gebied van wagenpark, mobiliteit en energietransitie.

 

"Gedurende meer dan 19 jaar heeft de Arval IBO divisie waardevolle expertise opgebouwd die ons in staat stelt vlootstrategieën op wereldwijde schaal verder te optimaliseren en te implementeren. De expertise van Dan in de leasesector en het wereldwijde aanbod met de Element-Arval Global Alliance, heeft IBO in de voorhoede van onze business geplaatst.

Arval Belgium is een van de meest waardevolle showcases van Arval's mobiliteitsambities en een succesvolle Arval-entiteit. Met de steun van de zeer betrokken en professionele teams van Arval Belgium weten we dat Dan het uitstekende werk van Laurent zal voortzetten en het bedrijf vastberaden zal voortstuwen in het verdere traject naar duurzaam succes."

Alain van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval

Lees meer Toon minder