Electric vehicles

White Paper: snel vooruit naar elektrische voertuigen

Mobiliteit 10 Feb 2020

White Paper: snel vooruit naar elektrische voertuigen

Het is de missie van Arval om klanten te helpen de juiste beslissing te nemen in deze snel evoluerende en technologische wereld. Arval geeft deskundig advies over aandrijvingskeuzes en mobiliteitsoplossingen voor de korte, middellange en lange termijn.

Ons Consulting Team ondersteunt bedrijven in hun vloot en mobiliteitsprofilering, via de Arval SMaRT aanpak (Sustainable Mobility and Responsibility Targets). Ook helpt Arval bedrijven hun wagen- en mobiliteitsbeleid op te bouwen of te ontwikkelen rekening houdend met de uitdagingen van vandaag.

Gezien onze en de algemene MVO-ambities van BNP Paribas, willen we een sleutelrol spelen in de energietransitie. Dat betekent dat we voortdurend investeren en samenwerken om onze diensten uit te breiden. Zo bevorderen we de elektrische en de verbonden mobiliteit.

In navolging van 'Clearing the Air around Diesel' van Arval in 2017, wil deze nieuwe White Paper een update geven van het veranderende wagenlandschap. Het geeft ook een overzicht van de belangrijkste beschikbare aandrijflijnen in de toekomst en de verscheidene gebruikssituaties. Deze Paper bevat bovendien de werkwijze van Arval bij de keuze van de optimale aandrijflijn, 10 redenen om elektrische voertuigen op batterijen (BEV) in uw wagenpark te introduceren en geeft aanbevelingen over hoe u deze overgang succesvol kunt maken.

Ook al blijven de nieuwste Euro 6d dieselvoertuigen, benzine en andere elektrische mogelijkheden een goede optie voor veel bestuurders, beveelt Arval in deze whitepaper toch aan dat wagenparkbeheerders zich voorbereiden op een versnelde verschuiving naar 100% elektrische voertuigen in de komende jaren.

Download

Charging Stations
White Paper
Download hier de White Paper "Fast Forward to Electric Vehicles"
Charging Stations
Lees meer Toon minder