Home > Drivercenter > Wagenkopen

Uw wagen kopen

Uw wagen kopen

Ik wil mijn leasewagen overkopen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Als u interesse hebt in het overkopen van uw leasewagen, mag u met ons contact opnemen. Wij zullen een overnameprijs berekenen die wij u zullen meedelen.

> Contacteer onze Remarketing afdeling

Wat dien ik te doen bij het inleveren van mijn wagen?

De wagen dient afgeleverd te worden in een propere staat, voorzien van alle officiële documenten, accessoires en sleutels. De wagen wordt ingeleverd op de zomerbanden met uitzondering tijdens de periode van 1 oktober tot 1 mei. Een volle brandstoftank is niet noodzakelijk.

Moet ik nog de bandenwissel doen om de wagen binnen te brengen?

De wagen mag altijd worden ingeleverd op zomerbanden. Van 1 oktober tot en met 31 maart mag de wagen ook op winterbanden ingeleverd worden.

Wat is een remote-inspectie?

Bij een remote-inspectie zal een onafhankelijke expert de wagen bij het einde van het contract nakijken op eventuele schade. Dat is contractueel vastgelegd met de werkgever. De inspectie zal plaatsvinden op een tijdstip en locatie die voor u past.

Hoe vraag ik een remote-inspectie aan?

Dat kunt u telefonisch doen of per mail via Driver Care. Als u met de garage een afspraak maakt voor de aflevering van de nieuwe wagen, dient u ook altijd rekening te houden met een termijn van vijf werkdagen. Dit is noodzakelijk om de inspectie te organiseren.

> Bel Arval Driver Care op 02 240 01 88

> Stuur een e-mail naar Arval Driver Care