Maintenance and Repair

Onderhoud en reparatie

De kilometers eisen hun tol van uw auto’s. Met de juiste oplossing voor onderhoud en reparatie hoeft uw bedrijf daar echter geen last van te hebben. Wat u nodig hebt, is allesomvattend, kwaliteitsvol vlootbeheer dat over uw vloot, dienstverlening en bestuurders waakt.

 • Onderhoud en reparatie vandaag voor morgen

  Voor alle leaseauto’s van uw bedrijf voorzien we regelmatig onderhoud, reparaties in garantie, nazicht en keuringen. De uitvoerige data van Arval helpen u uw vloot te beheren, betere beslissingen te nemen en geld te besparen. Dat alles voor een vaste maandelijkse huurprijs.

  Ontspan, want Arval onderhoudt uw leaseauto’s en zorgt voor alle nodige reparaties met steeds de beste kwaliteit.

 • Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit, u focust op uw hoofdactiviteiten

  Rapporten en advies

  Nazicht, onderhoud en reparatie zijn belangrijke posten in de TCO van uw vloot en beïnvloeden uw beslissingen. Met een enkele, vaste factuur biedt deze kwaliteitsvolle oplossing u een efficiëntere en voorspelbaardere vlootondersteuning. Verandert er iets in uw behoeften voor onderhoud en reparatie? Dan kan u gemakkelijk extra diensten toevoegen of oplossingen op maat kiezen.

  Gegarandeerde kwaliteitsvolle dienstverlening

  Wij hebben meer dan 1 miljoen gefinancierde vloot- en huurauto’s, en toegang tot een uitgebreid netwerk van voorkeursleveranciers. Na een onderhoud of reparatie vragen we steeds feedback. Die analyseren we om erop toe te zien dat onze strikte SLA’s en kwaliteitseisen worden nageleefd. Als klant kan u feedback geven over de onderhoud- en reparatiediensten van onze leveranciers.

  Transparantie

  Wij dragen zorg voor uw auto’s én uw kosten. Omdat alles op één factuur staat, zijn uw kosten voor onderhoud en reparatie voorspelbaar en responsief.

 • Onderhoud en reparatie op maat van de auto en zijn bestuurder

  Omdat wij de vragen van uw bestuurders direct afhandelen, wint u tijd. Bij ons team van Driver Care kunnen uw bestuurders 24/7 terecht om problemen te melden, onderhoud en reparatie te boeken en hun auto te laten afhalen of leveren. Dat kan online, op de smartphone of per telefoon.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.