GettyImages-514409819.jpg

Kiezen voor Arval

U rijdt, wij zorgen voor de rest. Al meer dan 30 jaar helpen we grote en kleine bedrijven om flexibel en zorgeloos te rijden. Deskundig advies en kwaliteitsvolle dienstverlening zijn de kenmerken van een betrouwbare partner als Arval, die echt met haar klanten begaan is.

 • Waarom kiezen voor Arval?

  Een betrouwbare partner

  Met een ervaring van meer dan 30 jaar kunt u op ons rekenen. Onze kantoren in 30 landen beheren meer dan 1,2 miljoen wagens op de baan. Dankzij die positie kunnen wij wagens en diensten in het groot kopen, en u laten meegenieten van de besparingen. Wij maken ook deel uit van BNP Paribas Fortis, één van de grootste banken ter wereld. Dat alles maakt van ons een betrouwbare partner.

  Een contract op maat

  Onze toegewijde teams begeleiden u van A-Z in de keuze naar uw ideale wagen, die het best aansluit bij uw behoeften en uw budget. U kiest de wagen, de looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks wenst te rijden en wij bezorgen u een offerte op maat! Zo streven wij ernaar om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.

  Gemoedrust

  U hoeft zich geen zorgen te maken, Arval regelt alles voor u, van de prijsonderhandeling bij aankoop tot de wederverkoop, inclusief een volledig dienstenpakket op maat. Als uw betrouwbare partner willen wij in de eerste plaats dat u zich kan focussen op uw activiteit, wij zorgen voor de rest.

  Een volledig dienstenpakket

  Een volledig dienstenpakket is standaard in uw leaseprijs inbegrepen: winter- en zomerbanden, onderhoud en reparaties, pechverhelping, een vervangwagen, verzekeringen en schade aan het voertuig. U stelt zelf uw dienstenpakket samen dat het best aansluit bij uw behoeften.

  Een buitengewone ervaring

  Wij geven u neutraal, onpartijdig advies over een groot aantal merken. Wij bieden ook een allesomvattende ervaring, maar beperken ons tot wat u echt nodig heeft. Wij analyseren zelfs voortdurend uw behoeften en sturen onze dienstverlening als betrouwbare partner indien nodig bij.

  Een eersteklas Service Center

  Heeft u vragen, problemen of opmerkingen met betrekking tot uw leasewagen? Ons Service Center staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, op de manier die u verkiest. Wij helpen u graag verder.

  Eén vaste maandelijkse factuur

  U wil niet het risico lopen dat één actief uw balans uit evenwicht zal brengen? Zet het daarom op onze balans! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de financiering van de aankoop, het onderhoud of de doorverkoop. In plaats daarvan bundelen we de operationele kosten in één eenvoudige, vaste maandelijkse factuur. Met Arval komt u niet voor onverwachte kosten te staan!

 • Leasen of kopen?

   

  Een wagen leasen

  Een wagen kopen

  Volledig dienstenpakket

  ✔️

  Kostenvoorspelbaarheid

  ✔️

  Bespaar tijd op het onderhoud van de wagen

  ✔️

  Factuurbeheer

  Vast maandelijks bedrag

  Variabele kosten

Al onze beschikbare aanbiedingen per merk

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.