GettyImages-514409819.jpg

Kiezen voor Arval

U rijdt, wij zorgen voor de rest. Al meer dan 30 jaar helpen we grote en kleine bedrijven om flexibel en zorgeloos te rijden. Deskundig advies en kwaliteitsvolle dienstverlening zijn de kenmerken van een betrouwbare partner als Arval, die echt met haar klanten begaan is.

 • Waarom kiezen voor Arval?

  Een betrouwbare partner

  Met een ervaring van meer dan 30 jaar kunt u op ons rekenen. Onze kantoren in 30 landen beheren meer dan 1,2 miljoen wagens op de baan. Dankzij die positie kunnen wij wagens en diensten in het groot kopen, en u laten meegenieten van de besparingen. Wij maken ook deel uit van BNP Paribas Fortis, één van de grootste banken ter wereld. Dat alles maakt van ons een betrouwbare partner.

  Een contract op maat

  Onze toegewijde teams begeleiden u van A-Z in de keuze naar uw ideale wagen, die het best aansluit bij uw behoeften en uw budget. U kiest de wagen, de looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks wenst te rijden en wij bezorgen u een offerte op maat! Zo streven wij ernaar om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.

  Gemoedrust

  U hoeft zich geen zorgen te maken, Arval regelt alles voor u, van de prijsonderhandeling bij aankoop tot de wederverkoop, inclusief een volledig dienstenpakket op maat. Als uw betrouwbare partner willen wij in de eerste plaats dat u zich kan focussen op uw activiteit, wij zorgen voor de rest.

  Een volledig dienstenpakket

  Een volledig dienstenpakket is standaard in uw leaseprijs inbegrepen: winter- en zomerbanden, onderhoud en reparaties, pechverhelping, een vervangwagen, verzekeringen en schade aan het voertuig. U stelt zelf uw dienstenpakket samen dat het best aansluit bij uw behoeften.

  Een buitengewone ervaring

  Wij geven u neutraal, onpartijdig advies over een groot aantal merken. Wij bieden ook een allesomvattende ervaring, maar beperken ons tot wat u echt nodig heeft. Wij analyseren zelfs voortdurend uw behoeften en sturen onze dienstverlening als betrouwbare partner indien nodig bij.

  Een First-Class Service Center

  Heeft u vragen, problemen of opmerkingen met betrekking tot uw leasewagen? Ons Service Center staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, op de manier die u verkiest. Wij helpen u graag verder.

  Één vaste maandelijkse factuur

  U wil niet het risico lopen dat één actief uw balans uit evenwicht zal brengen? Zet het daarom op onze balans! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de financiering van de aankoop, het onderhoud of de doorverkoop. In plaats daarvan bundelen we de operationele kosten in één eenvoudige, vaste maandelijkse factuur. Met Arval komt u niet voor onverwachte kosten te staan!

  Een wagen leasen Een wagen aankopen
  Volledig dienstenpakket ✔️
  Kostenvoorspelbaarheid ✔️
  Bespaar tijd op het onderhoud van de wagen ✔️
  Factuurbeheer Vast maandelijks bedrag Variabele kosten

Bij Arval kunt u leasen op korte, middellange of lange termijn.

Leasen op korte of middellange termijn is ideaal voor tijdelijke werknemers, seizoensgebonden pieken of korte projecten. 

Kies de looptijd die u het best aansluit bij uw behoeften. Ook als u graag regelmatig van wagen wisselt, kiest u gewoon een voertuigcategorie en een looptijd, van 1 tot 24 maanden. We bezorgen u een op maat gemaakt voorstel en daarna staat uw wagen binnen de 48 uur vertrekkensklaar voor uw deur, zodat u zorgeloos de baan op kan!

Heeft u een wagen nodig voor een langere periode? Dan kiest u best voor een langetermijncontract: een leaseoplossing op maat voor een periode van 2 tot 5 jaar. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar de ideale (bestel)wagen, die het best aansluit bij uw behoeften en uw budget!

Meer informatie?
Wenst u graag wat meer informatie? Neem dan snel contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 80.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België. Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Een first-class Service Center tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.