In the spotlight

Polestar 2

In the spotlight
Pilot Plus (MY'21)

Beschrijving van de Polestar

Campagne 'In the Spotlight' van Polestar 2, voorbehouden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) en geldig van 26 maart 2021 tot 15 mei 2021 of zolang de voorraad strekt.


Configureer de wagen volgens uw wensen en behoeften!

U kunt een jaarkilometrage en een looptijd instellen op basis van uw rijgewoonten.

Bijvoorbeeld: de maandelijkse huurprijs (exclusief btw) van EUR 663,00 voor een Polestar 2 stemt overeen met een contract voor operationele leasing* met volledig dienstenpakket** voor een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 20.000.

Ook andere looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk.

Elke huurprijs is indicatief, onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, in de catalogusprijzen en in de configuratie van de wagen.

 

(*) Een Operationele leaseovereenkomst wordt pas gesloten na aanvaarding van het dossier door Arval Belgium nv ('Arval') en voorziet in de algemene huurvoorwaarden. Het bepaalt onder meer de volgende diensten (**) 'volledig dienstenpakket': onderhoud, reparaties, wisseling van zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting (BIV), Perfecta-dienst (tenlasteneming door Arval van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen), Europese pechverhelping en, bij immobilisatie van de wagen van meer dan 24 uur, een vervangwagen van een lagere categorie en verzekeringen (BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering, bestuurdersverzekering). Er wordt verduidelijkt dat de BA-verzekering, de rechtsbijstandsverzekering en de bestuurdersverzekering in de huurprijs inbegrepen zijn wanneer ze door Arval worden geregeld. Deze verzekeringen kunnen echter ook via de verzekeraar van uw keuze genomen worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

Bijvoorbeeld, voor de Polestar 2 omvat de maandelijkse huurprijs (exclusief btw) van EUR 663,00 de verzekeringen geregeld via Arval (t.w.v. EUR 67,54: BA-verzekering (EUR 62,17), Rechtsbijstand (EUR 2,79), Bestuurdersverzekering (EUR 2,58)). Meer informatie over de verzekeringen en Arval als nevenverzekeringstussenpersoon vindt u hier. Regelt u de verzekeringen zelf en wenst u een offerte zonder verzekeringen, contacteer ons.

De maandelijkse huurprijs omvat niet het opladen van de wagen noch de verkeersboetes. De levertermijn van de wagen hangt af van de gekozen configuratie. Aan het einde van het contract wordt een afrekening van het aantal kilometers opgesteld volgens de bedragen in het contract. Bij vervroegde beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend.

Arval kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onjuiste informatie in dit document. Foto’s van voertuigen zijn louter ter illustratie en kunnen van het aangeboden voertuig afwijken. De opsomming van vermelde opties heeft voorrang op de afgebeelde foto’s.

 • 7 diensten inbegrepen
  Onderhoud en reparatie

  Alle kosten van onderhoud en reparaties, voor zover u als bestuurder de wagen gebruikt als goede huisvader.

  24/7 Europese pechverhelping

  Pechverhelping of sleepdienst voor de wagen 24u/24 en 7d/7

  Winter- en zomerbanden

  Vervanging van winter- en zomerbanden tijdens de volledige looptijd van het contract

  Verzekeringen

  Arval kan de BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering en bestuurdersverzekering regelen voor u.  

  Voertuigschade

  Onze dienst Perfecta neemt het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen tenlaste, steeds mits het betalen van een eigen risico-bedrag.

  My Arval app

  Met de My Arval app heeft u alle informatie over uw leasewagen bij de hand.

  Vervangwagen

  Een vervangwagen (één categorie lager) zal uw mobiliteit op elk moment garanderen, indien u langer dan 24u geïmmobiliseerd bent.

 • Basisuitrusting
  Deuren 5
  Brandstoftype Elektrisch
  Transmissie Automaat
 • Technische gegevens
  CO2-emissie WLTP (g/km) 0.0
  Primaire bron/verbruik (per 100 km) Elektriciteit/ 16,6 kWh
  Energie label A
  kW/pk 300 kW/408 pk
 • Exterieur
  Metaalkleur


Vraag een lange termijn offerte aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
{"event":"custom_event","event_category":"tunnel","event_action":"submit_ko","event_label":"Polestar::::Pilot Plus (MY\u002721)::663.00"}
{"event":"custom_event","event_category":"tunnel","event_action":"submit_ok","event_label":"Polestar::::Pilot Plus (MY\u002721)::663.00"}
 • Jacques

  Gegarandeerde mobiliteit voor mijn KMO

  Onze onderneming groeide de laatste jaren van 5 naar 15 mensen. Bijna al deze werkkrachten zijn tewerk gesteld bij andere bedrijven als consultant dus moeten ze steeds mobiel zijn. Aangezien ikzelf nu meer bezig ben met het coachen van deze mensen, laat ik het beheer van onze KMO-vloot over aan Arval.
  Jacques, zaakvoerder, Brussel
 • Marjolein

  Dezelfde voordelen als voor mijn vorige bedrijfswagen

  Jaren geleden had ik als werknemer bij een mediabedrijf een bedrijfswagen als extralegaal voordeel. Toen ik onlangs zelfstandige freelancer werd, ging ik direct op zoek naar een soortgelijke all-in oplossing voor mijn bedrijfswagen. Bij Arval geniet ik nu dezelfde voordelen als voorheen. En dat op 1 factuur!
  Marjolein, Project Manager, Antwerpen
 • Bart

  Zo gemakkelijk

  Na mijn studies aan de Universiteit Gent besloot ik om zelfstandig vertaler te worden. Tegenwoordig werk ik als vertaler geregeld bij mijn klanten op kantoor maar had nog geen auto aangekocht. Een investering van 20.000 eur zag ik niet zitten in mijn eenmanszaak, dus kwam ik al snel bij de all-in operationele leasing van arval terecht. Zo gemakkelijk!
  Bart, zelfstandig vertaler, Mariakerke