AMO1

Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform gericht op vloten en mobiliteit. Jaarlijks voeren wij diverse internationale onderzoeken uit naar de trends in bedrijfsmobiliteit.

 • Achtergrond van Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory is in 2002 opgericht door BNP Paribas en haar dochteronderneming Arval. Vandaag is Arval Mobility Observatory aanwezig in 11 landen, met als missie alle spelers in de sector te informeren over en te betrekken bij discussies over de ontwikkelingen van mobiliteit in bredere zin.

  Arval is de oprichter van het platform, maar verder gaat zijn rol niet. De leasemaatschappij heeft geen invloed op de uitvoering en analyse van de onderzoeken. Zo waarborgt Arval Mobility Observatory zijn onafhankelijkheid.

 • Over Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory is alom erkend als een van de meest gezaghebbende denktanks in de fleet- en mobiliteitssector. Het wil gedetailleerde en accurate informatie delen met allerlei doelgroepen, meer inzicht bieden in het nieuwe mobiliteitsparadigma waarin we evolueren en ons de weg helpen vinden in het steeds grotere aanbod van mobiliteitsoplossingen. Arval Mobility Observatory publiceert jaarlijks haar barometer, een uitgebreid onderzoek naar trends in Europa.

 • Barometer België 2021

  Fleet Barometer 2021

  De Arval Mobility Observatory Barometer is het resultaat van een grootschalig, onafhankelijk onderzoek naar de trends in de wereld van de leasemaatschappijen.

  Lees de Barometer

  Barometer België
  Fleet Barometer België 2021
  Download hier de PDF "Fleet Barometer".
  Barometer België

Nieuws

Arval mobile

Arval en Ridecell ondertekenen een strategisch partnerschap

Arval en Ridecell ondertekenen een strategisch partnerschap om hun klanten innovatieve oplossingen voor gedeelde mobiliteit aan te bieden en om voor 360° in hun mobiliteitsbehoeften te voorzien op internationale schaal.

vr 21/01/22

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 80.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België. Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Een first-class Service Center tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.