AMO1

Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform gericht op vloten en mobiliteit. Jaarlijks voeren wij diverse internationale onderzoeken uit naar de trends in bedrijfsmobiliteit.

 • Achtergrond van Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory is in 2002 opgericht door BNP Paribas en haar dochteronderneming Arval. Vandaag is Arval Mobility Observatory aanwezig in 15 landen, met als missie alle spelers in de sector te informeren over en te betrekken bij discussies over de ontwikkelingen van mobiliteit in bredere zin.

  Arval is de oprichter van het platform, maar verder gaat zijn rol niet. De leasemaatschappij heeft geen invloed op de uitvoering en analyse van de onderzoeken. Zo waarborgt Arval Mobility Observatory zijn onafhankelijkheid.

 • OVER ARVAL MOBILITY OBSERVATORY

  Arval Mobility Observatory is de nieuwe naam voor het reeds lang bestaande Corporate Vehicle Observatory, alom erkend als een van de meest gezaghebbende denktanks in de fleet- en mobiliteitssector. Het wil gedetailleerde en accurate informatie delen met allerlei doelgroepen, meer inzicht bieden in het nieuwe mobiliteitsparadigma waarin we evolueren en ons de weg helpen vinden in het steeds grotere aanbod van mobiliteitsoplossingen. Arval Mobility Observatory publiceert jaarlijks haar barometer, een uitgebreid onderzoek naar trends in Europa.

 • BAROMETER BELGIË 2019

  Fleet Barometer 2019 Belgium

  De Arval Mobility Observatory Barometer is het resultaat van een grootschalig, onafhankelijk onderzoek naar de trends in de wereld van de leasemaatschappijen.

 • EUROPESE BAROMETER 2019

  Europese Barometer 2019

  Wist u dat België en het Verenigd Koninkrijk de Europese landen zijn die het meest openstaan voor nieuwe energieën en technologische alternatieven?

Nieuws

Ami
12.05.2020

Ontdek Ami, 100% elektrisch en zonder rijbewijs

Op het moment dat het autosalon van Genève werd afgelast, onthulde Citroën de Ami, haar baanbrekende en 100% elektrische mobiliteitservaring.

Lees het artikel
Ami
Ontdek Ami, 100% elektrisch en zonder rijbewijs

Op het moment dat het autosalon van Genève werd afgelast, onthulde Citroën de Ami, haar baanbrekende en 100% elektrische mobiliteitservaring.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

grootste leasingmaatschappij in België.

Bovendien maken wij deel uit van BNP

Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

1 contactpersoon voor al uw vragen

U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

die al uw vragen zal beantwoorden.