AMO1

Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform gericht op vloten en mobiliteit. Jaarlijks voeren wij diverse internationale onderzoeken uit naar de trends in bedrijfsmobiliteit.

 • Achtergrond van Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory

   

  Arval Mobility Observatory is in 2002 opgericht door BNP Paribas en haar dochteronderneming Arval. Vandaag is Arval Mobility Observatory aanwezig in 11 landen, met als missie alle spelers in de sector te informeren over en te betrekken bij discussies over de ontwikkelingen van mobiliteit in bredere zin.

  Arval is de oprichter van het platform, maar verder gaat zijn rol niet. De leasemaatschappij heeft geen invloed op de uitvoering en analyse van de onderzoeken. Zo waarborgt Arval Mobility Observatory zijn onafhankelijkheid.

 • Over Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory is alom erkend als een van de meest gezaghebbende denktanks in de fleet- en mobiliteitssector. Het wil gedetailleerde en accurate informatie delen met allerlei doelgroepen, meer inzicht bieden in het nieuwe mobiliteitsparadigma waarin we evolueren en ons de weg helpen vinden in het steeds grotere aanbod van mobiliteitsoplossingen. Arval Mobility Observatory publiceert jaarlijks haar barometer, een uitgebreid onderzoek naar trends in Europa.

 • Fleet Barometer België 2023

  Cover Barometer 2023

   

  De Arval Mobility Observatory Barometer is het resultaat van een grootschalig, onafhankelijk onderzoek naar de trends in de wereld van de leasemaatschappijen.

BENT U KLAAR VOOR MEER MOBILITEIT?
Meer informatie nodig?

Nieuws

Small Fleet Solutions

Arval Mobility Observatory: Mobility & Fleet Barometer 2023

Bijna één op de vier Belgische bedrijven verwacht zijn wagenpark de komende 3 jaar uit te breiden, zo blijkt uit de Arval Mobility Observatory-barometer 2023. Telewerk, een blijver sinds de pandemie, blijkt bij amper één op de vijf een reden om het mobiliteitsbeleid aan te passen. De elektrificatie van het wagenpark zet zich vlot door, maar de BEV zorgt in sommige gevallen toch nog voor kopzorgen. “Vooral de aankoopprijs, laadoplossingen bij de medewerker thuis en op de openbare weg en een beperkter modelaanbod zijn de meest genoemde bezorgdheden”, vertelt Yves Ceurstemont van het Arval Mobility Observatory Belgium.

di 04/07/23
Mobility Observatory
15.05.2023
Data

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.