cars parked

Oplossingen voor kleine wagenparken

Laat het beheer van uw kleine wagenpark over aan Arval en houd uw budget onder controle. Met onze oplossingen voor kleine wagenparken behoren verrassingen en tijdrovende administratie tot het verleden. U betaalt namelijk een vast maandtarief voor al uw wagens en diensten.


Oplossingen voor kleine wagenparken zodat u kan focussen op uw bedrijf

U bent geen deskundige in wagenparkbeheer, dus waarom zou u tijd verliezen met het kopen, onderhouden en beheren van wagens? Lease bij Arval, bespaar tijd en geld en focus op uw eigen specialiteit. Het deskundige team achter onze oplossingen voor kleine wagenparken omringt uw wagenpark met de beste zorgen, of u nu 1 of 10 wagens heeft. 

Mijn winst verhogen met oplossingen voor kleine wagenparken

Wij weten dat intern wagenparkbeheer tijdrovend is voor kleine bedrijven. En tijd is geld. Vertrouw op de oplossingen voor kleine wagenparken van Arval om die taak uit te besteden en rijd altijd met een nieuwe wagen. Dat komt uw merkimago ongetwijfeld ten goede. Maak een keuze uit ons ruime aanbod wagens, kies een termijn en aantal kilometers voor uw contract en kijk hoe uw cashflow niet langer fluctueert, maar constant wordt. Met de oplossingen voor kleine wagenparken geniet u bovendien van het bijbehorende dienstenpakket, met onder andere onderhoud en reparatie. Wij helpen uw bedrijf topprestaties neer te zetten, met een winstgevende marge.


Oplossingen voor kleine wagenparken: een zorgeloos wagenparkbeheer

U zoekt iemand die de zaken voor u regelt. Met de oplossingen voor kleine wagenparken van Arval kan u het hele contract lang rekenen op een toegewijde klantenservice, die 24/7 voor u klaarstaat. Alle diensten zijn inbegrepen, zonder onverwachte kosten. Focus op uw bedrijf, niet op uw wagens en bestelwagens! Wij zijn de voertuigdeskundigen. 

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.