Arval Select

Arval Select. Hoeveel auto's hebt u nodig?

Arval Select is een soepele formule waarbij de bestuurder de leaseauto kan combineren met andere auto’s die beter aansluiten bij zijn wisselende mobiliteitsbehoefte. Op deze manier zijn de bestuurders niet meer beperkt tot één enkele leaseauto, maar kunnen zij op elk moment beslissen welke auto ze gebruiken. Een monovolume om op vakantie te gaan met de kinderen, een bestelwagen om te verhuizen of een ander type auto al naargelang de omstandigheden.

Met Arval Select kunnen ze zelfs een auto huren in het buitenland!

 • Hoe werkt Arval Select?

  Bij de bestelling van de leaseauto kunnen de bestuurders kiezen voor Arval Select. Arval berekent op basis van de gekozen voertuigen en het gewenste aantal gebruiksdagen het maandelijkse budget om deze auto’s te gebruiken. Ook in het buitenland bewijst Arval Select zijn nut. De bestuurder informeert Arval over het gewenste type auto en de stad of luchthaven waar hij of zij een wagen wenst te huren. Blijft er op het einde van het contract nog budget over? Dan wordt dit overgedragen naar het volgende contract, of terugbetaald aan u als werkgever wanneer de leaseauto wordt ingeleverd.

 • Wat zijn de voordelen van Arval Select?

  Arval Select is voordeliger voor uw bestuurders

  Het ‘Voordeel van Alle Aard’ (VAA) wordt berekend op basis van de cataloguswaarde en de CO2-uitstoot van de leaseauto. Door te kiezen voor een compacte en minder vervuilende auto bespaart de bestuurder jaarlijks op zijn VAA.

  Arval Select voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Veel bestuurders willen graag elektrisch rijden, maar kiezen voor diesel omdat ze enkele keren per jaar een langere reis maken.

  Arval Select maakt het mogelijk om doorheen het jaar elektrisch te rijden en een auto op brandstof te voorzien indien nodig.

  Arval Select is beter voor het milieu, en voor het budget

  Een bestuurder die opteert voor een kleinere of energiezuinige leaseauto, kiest voor duurzame mobiliteit. De CO2-uitstoot daalt en dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw budget (brandstofverbruik, fiscaliteit, …).

  Arval Select: minder parkeerproblemen, minder stress

  Bestuurders die in een stadscentrum wonen, hebben vaak te kampen met parkeerproblemen. Toch kiezen ze vaak voor een grote auto, omdat ze die af en toe nodig hebben.

  Met Arval Select behoort dit tot het verleden, want de bestuurder kan rekenen op een grote auto wanneer de behoefte zich voordoet.

 • Interesse in Arval Select?

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.