Verzekering en ongevallenbeheer

Oplossingen bij een ongeval of schade

Vindt u het ook zo vervelend om tijd en middelen te investeren in het beheer van de verzekeringen en schadegevallen binnen uw vloot? Wilt u zich meer toeleggen op uw core business? Doe hiervoor dan een beroep op Arval!

De schadeafdeling van Arval streeft naar de veiligheid van uw vloot en bestuurders. Dat bespaart u tijd en kosten, terwijl u nooit de controle verliest.

 • LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER MET ONS VERZEKERING- EN ONGEVALLENBEHEER

  Wij zorgen voor alle aspecten van het verzekering- en ongevallenbeheer. Zo verliest uw bedrijf niet meer tijd dan nodig.

  Arval Belgium is immers actief als nevenverzekeringstussenpersoon. In die optiek werkt Arval samen met een aantal verzekeraars en bieden wij u aanvullend aan haar leasingcontracten optioneel een aantal verzekeringsproducten aan. Het gaat over de volgende producten:

  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid Auto via Greenval DAC: deze wettelijk verplichte verzekering dekt de schade die met de wagen veroorzaakt werd aan derden. Een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden vindt u hier.
  • Een rechtsbijstandsverzekering via Euromex zodat in geval van een ongeval de belangen van de bestuurder op een gepaste wijze kunnen worden verdedigd. Een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden vindt u hier.
  • Een aanvullende bestuurdersverzekering via Greenval DAC zodat de lichamelijke letsels van de bestuurder worden vergoed. Een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden vindt u hier.

  Meer informatie over Arval als verzekeringstussenpersoon, kan u hier vinden.

  Naast dit verzekeringsaanbod zorgt Arval uiteraard ook voor een oplossing indien het voertuig schade heeft opgelopen. In geval van schade of diefstal zal Arval volgens de modaliteiten van de dienst Perfecta de schade aan of de diefstal van de wagen ten laste nemen. Hierbij kan er in een aantal gevallen een forfaitair bedrag (eigen risico) aan de huurder verrekend worden.

  Arval staat altijd klaar voor uw bestuurders en waakt over hun veiligheid. Wanneer een van hen hulp nodig heeft, coördineert Arval 24/7 de pechverhelping: sleepdienst, advies, noodoproep enz.

  Met kennis en expertise zorgen we voor het beheer, de opvolging en de herstelling van de schade binnen uw vloot. Bovendien kunnen u en uw bestuurder genieten van een groot netwerk van professionele herstellers erkend door Arval.

  Daarnaast zorgen we ervoor dat uw belangen in geval van schade optimaal verdedigd worden.

 • VERZEKERING- EN ONGEVALLENBEHEER BINNEN UW BUDGET

  Wereldwijde betrouwbare partners

  Arval werkt voor zijn verzekering- en ongevallenbeheer met vooraanstaande internationale en plaatselijke maatschappijen om u volledig in te dekken.

  Risicobeheer

  De oplossing voor verzekering- en ongevallenbeheer van Arval omvat wereldwijde prestatierapporten, zodat u een goed beeld krijgt van de tendensen in de kosten en verliezen van uw claims. Zo houdt u uw verzekeringsbudget onder controle en kan u waar nodig bijsturen.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.