Webinar

Arval Mobility Observatory Webinar: mobiliteit in de voorsteden

Mobility Observatory 22 Nov 2021

Arval Mobility Observatory is verheugd om u uit te nodigen voor onze webinar "Mobiliteit in de voorsteden", op dinsdag 7 december van 11.30u tot 12.30u (UTC+1). De webinar wordt gehouden in het Engels.

Uitdijende stadsuitbreiding is een langetermijntrend in Europa, waarbij ongeveer tweederde van de stadsbevolking nu in de voorsteden van de 99 grootste stedelijke gebieden van Europa woont. De toenemende concentratie van mensen en banen buiten grote stadscentra stelt ons voor grote uitdagingen.

Met name de vraag hoe de nood aan individuele huisvesting en een groene omgeving kan worden verzoend met de ecologische voetafdruk van een op de auto georiënteerde levensstijl. In dit webinar zullen de belangrijkste trends in het verplaatsingsgedrag in de voorsteden worden gepresenteerd, en zullen verschillende mogelijkheden voor verandering worden voorgesteld.

Er zal ook gelegenheid zijn voor een Q&A, waarbij ons team van deskundigen beschikbaar zal zijn om uw vragen over dit steeds belangrijker wordende onderwerp te beantwoorden.

Als u wilt deelnemen aan deze webinar, klik dan hier om u nu te registreren.

Arval Mobility Observatory Webinar: Mobility in the Suburbs with Yaël Bennathan and Anne Aguilera

Lees meer Toon minder