Home > Car Sharing

Car Sharing

Met Arval Car Sharing geeft Arval een andere dimensie aan de welbekende poolwagen. Autodelen op bedrijfsniveau, mét gebruik van een intelligent online platform en een innovatieve app. Een overdracht van sleutels is niet meer nodig, aangezien openen, starten en sluiten van de wagen gebeurt met de Arval Car Sharing app op de smartphone.

 

Arval Car Sharing is een mooi voorbeeld van slim delen, en flexibele en duurzame mobiliteit. De werkgever stelt wagens ter beschikking en beslist welke werknemer(s) deze kunnen gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Intuïtief reserveren

Het reserveren van de Arval Car Sharing wagen  - een volledig uitgeruste, Full Service Leasing Nissan Pulsar -   is kinderspel, altijd en overal. Aan de ene kant is er het intuïtieve online reserveringssysteem, aan de andere kant de gratis Arval Car Sharing app voor Android en iOS. Vanop pc of smartphone is reservatie binnen enkele seconden een feit.

Het openen, starten en sluiten van de wagen gebeurt met de Arval Car Sharing app op de smartphone, waardoor de overdracht van sleutels officieel tot het verleden behoort. Voor wie geen smartphone heeft, zorgt Arval voor een chipkaart.

 

 

Vereenvoudigde administratie

De Arval Car Sharing app speelt eveneens een essentiële rol voor een feilloze administratie. Na elke rit worden kilometerstand en brandstofniveau automatisch geregistreerd. Is er sprake van schade? Dan wordt die op de app gemeld door de gebruiker in kwestie, snel en correct.

 

Het online dashboard toont de vlootbeheerder een duidelijk overzicht van de status van zijn Arval Car Sharing vloot. Wie zijn de gebruikers? Welke wagens zijn beschikbaar? Verder krijgt hij een transparante rapportage van het aantal gereden kilometers, de brandstofniveaus en mogelijke schades. Een Arval Car Sharing leasewagen wordt gehuurd voor 12 maanden, aan een laag vast maandelijks bedrag en een prijs per kilometer. Daarvoor is er onbeperkt toegang tot de wagen, het online platform en de mobiele app.


Indien er reeds poolwagens in het wagenpark aanwezig zijn, kunnen deze ook uitgerust worden met de Arval Car Sharing technologie.


Wenst u een gratis test van Arval Car Sharing?

Arval stelt een Arval Car Sharing wagen ter beschikking gedurende enkele dagen zodat u alle voordelen van deze innovatieve oplossing zelf kan ervaren. Vraag het nu volledig gratis aan!