International

Arval International Fleet Management

Arval International Fleet Management is een unieke, gespecialiseerde en gecentraliseerde organisatie voor internationale bedrijven. U kan uw wereldwijde strategie voor wagenparkbeheer analyseren, erover onderhandelen of laten uitvoeren via één aanspreekpunt, ook voor lokale aanpassingen. Wij kunnen u advies geven over oplossingen met wereldwijde expertise en een oog voor kwaliteit, waar u zich ook bevindt.

Enkele cijfers

arval international fleet mgmt

300 000 + leaseauto's

   

220 klanten

   

35 specialisten

   

Meer dan 10 gesproken talen

   

 • Advies en expertise voor wereldwijd wagenparkbeheer

  Advies en expertise voor wereldwijd wagenparkbeheer worden gecombineerd met plaatselijke ondersteuning voor voortdurende optimalisering. Op basis van een wereldwijde overeenkomst die wij met u sluiten, zijn onze teams van het IBO (International Business Office) over de grenzen heen bevoegd, zodat de communicatie gemakkelijk en direct verloopt. Eén team om alles in verband met uw internationaal wagenpark te vereenvoudigen.

 • Wereldwijde rapportering voor uw wagenpark

  Wereldwijde rapportering met verschillende talen en munteenheden zorgt ervoor dat belangrijke gegevens (wagenpark, kosten, gebruik, uitstoot) gemakkelijk gedeeld kunnen worden met uw wereldwijde team. Daardoor is schaalvergroting mogelijk voor uw wagenparkbeheer, praktijken en gewenste diensten, met een adviserende benadering om wereldwijd aan uw behoeften te beantwoorden.

 • Element-Arval Global Alliance

  Het wereldwijde samenwerkingsverband Element-Arval Global Alliance kan uw internationale reikwijdte vergroten en u helpen het bestaande wagenpark wereldwijd te harmoniseren. Met meer dan 3 miljoen voertuigen in meer dan 50 landen kan u verschillende plaatselijke wagenparken onder een wereldwijde overeenkomst samenbrengen.

 • Onze slimme aanpak – overschakelen op een groenere vloot en alternatieve mobiliteit

  Uw doelstellingen op het gebied van internationaal vlootbeheer zijn een complex kluwen van TCO, emissie, tevreden bestuurders en MVO. Ons SMaRT-proces (Sustainable Mobility And Responsibility Target) kan u helpen de prestaties van uw internationale vloot te optimaliseren voor al die punten. Met uw duurzame ambitie als uitgangspunt adviseren we u stap voor stap, op weg naar een groenere vloot en alternatieve mobiliteit.

5 oplossingen

5 oplossingen voor uw belangrijkste behoeften
De kernwaarden van Arval zijn zorg, expertise en eenvoud. Met dit in gedachten leveren we een 5-pijlerbenadering voor oplossingen voor bedrijfsvloten. Met Arval kunt u uw volledige fleetmanagement-activiteiten aan ons delegeren, inclusief communicatie naar uw bestuurders - dit ontlast u van een dagelijkse last en maakt tijd vrij om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Ons team van experts analyseert voortdurend uw bestaande behoeften en identificeert de juiste auto's en diensten voor uw bedrijf - of dat nu Mid-Term Rental, Long-Term Rental of elektrische auto's zijn. Het is de taak van Arval om uw business te kennen.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.