Home > Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform gericht op fleet & mobility. Jaarlijks voeren wij diverse internationale onderzoeken uit naar de trends in bedrijfsmobiliteit.

ACHTERGROND VAN DE ARVAL MOBILITY OBSERVATORY

Arval Mobility Observatory is in 2002 opgericht door BNP Paribas en haar dochteronderneming Arval. Vandaag de dag is Arval Mobility Observatory aanwezig in 13 landen en heeft als missie om alle spelers in de sector te informeren en te betrekken bij discussies over de ontwikkelingen van mobiliteit in bredere zin.

Verder dan de rol van oprichter gaat Arval niet. De leasemaatschappij heeft geen invloed op de uitvoering en analyse van de onderzoeken. Zo waarborgt Arval Mobility Observatory haar onafhankelijkheid.

BAROMETER BELGIË 2019

Fleet Barometer Belgium

De Arval Mobility Observatory Barometer is het resultaat van een grootschalig, onafhankelijk onderzoek naar de trends in de wereld van de leasemaatschappijen.

INTERNATIONALE BAROMETER 2018

Arval Mobility Observatory

Wist je dat België en het Verenigd Koninkrijk de landen zijn binnen Europa die het meest open staan voor new energy of technologisch alternatief?

OVER ARVAL MOBILITY OBSERVATORY

Arval Mobility Observatory is de nieuwe naam voor het reeds lang bestaande Corporate Vehicle Observatory, alom erkend als een van de meest gezaghebbende denktanks in de fleet- en mobiliteitssector. Het wil gedetailleerde en accurate informatie delen met allerlei soorten publiek, meer inzicht bieden in het nieuwe mobiliteitsparadigma waarin we evolueren en ons de weg helpen vinden in het steeds grotere aanbod van mobiliteitsoplossingen. Arval Mobility Observatory publiceert jaarlijks haar barometer, een uitgebreid onderzoek naar trends in Europa.